keskiviikko 4. tammikuuta 2012

BETT2012 lähestyy

Lontoossa järjestetään viikon päästä opetusteknologiaan liittyvä tapahtuma, johon odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Minä tulen olemaan yksi noista kävijöistä: lentoliput on ostettu, hotelli varattu ja tapahtumaan ilmoittauduttu :).

BETT koostuu useista samaan aikaan tapahtuvista asioista: on näyttely, seminaareja, paneelikeskusteluja, workshopeja, radiokanava, iltatilaisuuksia jne. Tapahtuma järjestetään 11.-14.1., itse olen osallistumassa 12-14.1. Varasin kahdeksan mielenkiintoisinta seminaaria/workshopia, lopun ajasta ajattelin käyttää näyttelyyn tutustumalla. Toivottavasti myös muutaman Lontoo-nähtävyyden näkemiseen jää hiukkasen aikaa - Big Ben on nähtävä :).

Virittäydyin jo tänään BETT-tunnelmaan kuuntelemalla BETT Radiota, jonka aiheena tänään oli se, miten BETTistä saa kaiken irti. No, loppujen lopuksi se oli lähinnä mainospuheita eri tahoilta, jotka ovat mukana tapahtumassa. Kaikki painottivat sitä, miten tärkeää on suunnitella reissunsa etukäteen, muuten näyttelystä ei saa kaikkea hyötyä irti. Näin olin toki ajatellut tehdäkin, mutta tämä painosti kuitenkin panostamaan suunnitteluun entistä enemmän.

Yhden konkreettisen vinkinkin sain radio-ohjelmasta. Eräs kollega pyysi minua pitämään silmät auki smart boardien suhteen, tänään pidin myös korvat auki: Nancy Knowlton kertoi Smart Technologiesista, jonka tuotteisiin mm. smart boardit kuuluvat. Täytyypä siis vierailla heidänkin osastollaan.

Lisätietoa tapahtumasta löydät nettisivuilta osoitteesta
http://www.bettshow.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti