lauantai 21. syyskuuta 2013

Nimi vaihtui, naama pysyi samana

Ompas tullut kertakaikkisen pitkä kirjoitustauko tällä rintamalla, pahoitteluni! Työ- ja opiskelukuviot ovat vieneet sen verran kokonaisvaltaisesti mukanaan, että tänne ei vain ole jäänyt aikaa ja energiaa. En kuitenkaan ole unohtanut blogia ja tarkoituksena on kyllä jatkaa tämän kirjoittamista.

Aloitetaampa kuulumisillani ja niistä isoimmalla: sukunimeni ja siviilisäätyni on vaihtunut. Menin toukokuussa naimisiin ja käväisin häämatkalla Havajilla. Suosittelen! Molempia, sekä naimisiinmenoa että Havajilla käyntiä, jokaisen tulisi tehdä nämä (ainakin) kerran elämässään - itse toivoakseni teen ensinmainitun vain kerran mutta jälkimmäisen toivottavasti useamminkin - jo nyt on kova ikävä rentoa meininkiä, ihanaa auringonpaistetta, kirkkaita vesiä ja snorklausta.

Opinnot ovat tällä välin edenneet kovaa vauhtia. Sain kasvatustieteen maisterin syventävät opinnot tehtyä loppuun asti keväällä. Lisäksi pääsin opiskelemaan aikuisopetukseen suuntautuvia opettajan pedagogisia opintoja - niiden parissa aherran kovasti tänä syksynä. Gradu etenee ja pian on luvassa viimein tutkimusaineiston kerääminen. Töissä on meneillään mielenkiintoisia projekteja.

Nyt syksyn aikana on siis täysipäiväisen työssäkäynnin ohella kalenterissa opiskelua ja gradunkirjoitusta. Ehkä hieman bloggauksessakin aktivoitumista. Niin ja erilaisissa liikuntaharrastuksissa aktivoitumista. Tekemistä riittää, mutta kun on motivaatio ja into kunnossa niin eiköhän tästä selvitä :).